/ Blog

Reken op sterke zonnepanelen van Trina Solar

Ook in 2023 blijven zonnepanelen een uitstekende keuze voor milieuvriendelijke energie. Ecoworld werkt hiervoor samen met vaste leverancier Trina Solar: een garantie op zonnepanelen van hoge kwaliteit.

Al ruim 25 jaar energie-innovator

Sinds de opstart pusht Trina Solar voor meer ecologisch, krachtiger en efficiënter. Hun recordbrekende PV-panelen (photovoltaic) hebben een zeer hoge individuele celconversie en een sterk uitvoervermogen. Vandaag genereren hun zonnecellen wereldwijd een energiehoeveelheid dat gelijkstaat aan het planten van 7,4 miljard bomen.

Duurzame levensstijl met behulp van Ecoworld

De kwalitatieve panelen van Trina Solar kunnen pas maximaal renderen wanneer deze op een geschikte manier geïnstalleerd worden. De installateurs van Ecoworld beschikken over de expertise en knowhow om samen met jou te bekijken hoe de PV-panelen optimaal kunnen renderen.

Zonnepanelen kunnen overigens in combinatie met omvormers, opslagbatterijen en eventueel ook laadpalen geplaatst worden. In slechts enkele jaren heb je jouw duurzame investering in de panelen ook terugverdiend, ongeacht of je in Gent, Brugge, Antwerpen of Brussel woont.

Een service op maat

Voor plaatsing komt een energiespecialist van Ecoworld eerst in detail alles ter plaatse opmeten en legt alle mogelijkheden uit. Na plaatsing kan je natuurlijk steeds op onze service rekenen bij eventuele problemen of mocht je vragen hebben over de werking & garantie van jouw zonnepanelen.

“Ik heb onlangs zonnepanelen laten installeren door Ecoworld en ben onder de indruk van hun service. Hun installateurs waren deskundig, professioneel en hebben de klus snel en efficiënt geklaard.”

/ Esli Van Acoleyen - klant Ecoworld

Betrouwbare Vertex S-panelen

De laatste ontwikkeling van Trina Solar technologie resulteerde in de Vertex S-serie: krachtige zonnepanelen maar beperkt in grootte. Ze hebben een modulaire conversie-efficiëntie van 21% en generen ruim 400W (watt) aan vermogen. Een ideale ecologische oplossing voor zowel woningen, industrieel of commercieel gebruik.