/ Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonne-energie is al een tijdje aan een heuse opmars bezig. Deze onuitputtelijke energiebron is dan ook een onmisbare schakel van een duurzame levensstijl, thuis en op kantoor. Samen bekijken we hoe je deze zonnepanelen optimaal kan benutten in combinatie met omvormers, opslagbatterijen en laadpalen.

Een optimale energiehuishouding

Kiezen voor zonnepanelen, dat is kiezen voor milieuvriendelijke en ‘schone’ energie. Maar ook op financieel vlak zijn zonnepanelen een slimme zet. Wist je dat je jouw investering gemiddeld al na 7 jaar terugverdient? Dankzij zonnepanelen wek je namelijk je eigen energie op, waardoor je jouw energiefactuur tot een minimum kan beperken. 

De plaatsing van zonnepanelen is ook de beste manier om je EPC-waarde efficiënt te verhogen, en zo ook de waarde van je huis. Ze zijn bovendien makkelijk in onderhoud en genieten van een lange levensduur, what’s not to like? 

Wij werken uitsluitend met de hoogkwalitatieve panelen van Trina Solar. Onze energiespecialist komt alles ter plaatse opmeten en legt je de mogelijkheden in detail uit. Ook na onze vakkundige plaatsing kan je blijven rekenen op Ecoworld, we are just one phone call away.

Actief over het hele land

De professionals van Ecoworld installeren hoogwaardige panelen over het hele land. Vanuit onze locaties in Gent, Beernem en Antwerpen kunnen we flexibel werken en vlot installaties plaatsen. Dit zowel in het stad als ver daarbuiten. Hetzelfde geldt voor onze andere producten: laadpalen, thuisbatterijen en omvormers.